Programe de responsabilitate Sociala

Asociatia pentru Combaterea Saraciei Si Afectiunilor Umane este un proiect care s-a nascut din dorinta de a veni in sprijinul persoanelor defavorizate.

De multe ori, uitam sa fim buni cu cei din jur, sa zambim, sa facem fapte altruiste, sa ii incurajam pe cei dragi si sa folosim timpul in avantajul nostru, pentru a deveni mai buni si mai toleranti!

Asociaţia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU) şi-a stabilit misiunea de a contribui la activitatea socială si spirituala a persoanelor din Bucuresti, la dezvoltarea conştiinţei spirituale a cetăţenilor Municipiului Bucuresti.

În scopul îndeplinirii acestei misiuni, Asociaţia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU) şi-a fixat un obiectiv major si anume de a ajuta cat mai multe persoane de a trece de perioada critica prin care orice persoana poate sa treaca la un moment dat si de a avea o relatie cu Dumnezeu.

Ca principala misiune pe care o are Asociaţia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU) consta in organizarea de acţiuni cu scop social si spiritual in Municipiul Bucuresti si in zonele limitrofe.

26996771_1843715892336258_1869836424_n

Asociaţia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU) este o organizaţie non-profit dedicata activitatii sociale si spirituale integrate pentru persoanele din Municipiul Bucuresti.

Reprezentantii Asociaţiei pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU) isi propune ca sa ajute si sa sprijine persoanele aflate in nevoie prin imbunatatirea calitatii vietii.

Asociaţia pentru Combaterea Saraciei si Afectiunilor Umane (ACSAU) a fost infiintata de catre Corin Romanescu impreuna cu sotia, Cristina Romanescu.

Aceasta asociatie am infiintat-o din entuziasm si cu credinta in Dumnezeu si dorim ca aceasta asociatie sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii sociale si spirituale a cat mai multor oamenii din Municipiul Bucuresti.