Antreprenoriat

Unul dintre proiectele cele mai dragi inimii mele este Centrul de Evenimente The President.

Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscina si un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Serviciile oferite de The President includ meniuri all inclusive realizate de Chefi culinari, muzica si sonorizare, animatori, decoratiuni si aranjamente florale, servicii foto-video, Candy Bar (bufet de prajituri), Cheese Bar (Bufet de branzeturi), Smoke Bar (pe terasa) si Fruit Bar (Bufet de fructe).

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri in experiențe placute.

Centrul de Evenimente THE PRESIDENT va invita sa descoperiti rafinamentul produselor internationale preparate de Chef Romeo Dociu si Chef Gabriel Manea, doi dintre cei mai experimentati bucatari din Bucuresti, asa cum reiese din feedback-ul clientilor care ne-au trecut pragul, si care au incercat produsele pregatite de acestia. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul gastronomic, cu studii si workshop-uri absolvite in Centrele de Excelenta atat nationale, dar mai ales internationale, bucatarii nostri pot satisface cele mai exigente gusturi, pot reproduce cele mai dificile retete la care vor adauga o nota personala astfel incat experienta traita alaturi de echipa #ThePRESIDENT sa fie una memorabilia.

Echipa #ThePRESIDENT este o echipa de profesionisti selectata special pentru fiecare eveniment.Suntem alaturi de clientii nostrii ca sa ne povesteasca cum isi imagineaza nunta/botezul/petrecerea lor si sa-i ajutam sa transpuna dorintele in realitate.

Mai mult decat atat ii asistam la alegerea meniului, a muzicii, a decoratiunilor, putem gandi impreuna momente artistice speciale pentru nunta/botezul/evenimentul fiecaruia si contam pe profesionisti cu mare experienta in domeniu care fac parte din echipa #ThePRESIDENT pentru a asigura gestionarea si supervizarea intregului eveniment.

Contact si rezervari:
Telefon: 0763550406, 0760087384, 0766 747 379
Email: office@president-events.ro
Website: www.the-president.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)
Program: Luni-Duminica: 10-24