Corin Romanescu

Evenimentele private – seriozitate, eficiență și atenție la detalii

Autor: Corin Romanescu, CEO Centrul de Evenimente The President

Atunci când vorbim despre organizarea evenimentelor private, 3 cuvinte cheie trebuie să le definească: seriozitatea, eficiența și atenția la detalii.

Piața de evenimente, fie că vorbim despre cele corporate sau private, este foarte strictă iar evenimentele sunt foarte dificil de organizat, necesită răbdare, aptitudini organizatorice și capacitatea de a gândi pe mai multe planuri. De aceea, seriozitatea ocupă un loc de cinste printre calitățile pe care le solicităm angajaților noștri: orice persoană care își dorește să se ocupe de acest domeniu trebuie să fie extrem de bine organizată și extrem de serioasă atât în ceea ce promite, cât și, mai ales, în ceea ce oferă.

În organizarea unui eveniment, nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie gândit în amănunt, astfel încât să iasă perfect. Suntem mai mult decât organizatori de evenimente profesioniști, suntem parteneri ai clienților noștri și, în calitate de parteneri, le oferim sfaturi competente, în toate domeniile organizatorice, astfel încât serviciile noastre să fie perfecte.

Citeste continuarea pe Bucuresti Life!