Sezonul estival 2018: 6 detalii de care sa tii cont cand iti alegi piscina preferata

Temperaturile ridicate din perioada mai-iunie 2018 au determinat deschiderea mai rapida a strandurilor si piscinelor din Bucuresti, crescand si numarul celor care au ales sa se relaxeze pe sezlong, cu o carte buna sau o limonada rece.

Deoarece numarul piscinelor deschise este in plina crestere, pentru a evita situatiile neplacute care se pot ivi pe durata bailor de soare, venim in intampinarea cititorilor cu cateva sfaturi in legatura cu detaliile de care sa tina cont la alegerea piscinei potrivite.

1. Curatenia
Pe primul loc in topul conditiilor pentru alegerea piscinei potrivite trebuie sa fie curatenia. A piscinei, a exteriorului, a vestiarelor si a dusurilor… Orice proprietar de piscina care isi respecta clientii aloca un buget special mentinerii curateniei folosind aparatura pentru curatenie, angajati si produse speciale. Un robot pentru curatarea automata a piscinei nu costa o avere, insa poate face minuni in curatarea temeinica a bazinului iar filtrele de curatare automata si verificare a calitatii apei pot face diferenta. Pe de alta parte, mirosul de clor ti s-a parut insuportabil? Nu te bucura la gandul ca in apa s-a turnat suficienta substanta incat sa omoare toti microbii! O piscina corect intretinuta nu trebuie sa aiba un miros care ne taie respiratia.

2. Facilitatile oferite
Serviciile oferite de o piscina trebuie sa fie un criteriu important de alegere a bazinului pe marginea caruia iti vei petrece vara, deoarece, cu siguranta, isi doresti sa te relaxezi beneficiind de servicii de calitate.

Citeste continuarea pe Fashion8