Inscriere cursuri CEPOEP

Pentru inscrierea la cursurile gratuite, va rugam sa completati formularul de inscriere, sa accesati butonul trimite si veti primi un user si o parola pe baza carora veti putea accesa cursurile online, incepand cu 6 noiembrie!

 

 

*CONFIDENTIALITATE
Compania nu va colecta automat nicio informaţie sau date care permit identificarea persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresă, număr de telefon sau adresă de poştă electronică – „Date Personale”) prin intermediul site-ului www.corin-romanescu.ro, în afara cazului în care aceste informaţii ne sunt oferite în mod voluntar de către utilizatorii site-ului pe email sau prin completarea formularului de inscriere la cursurile online. Această furnizare voluntară de informaţii va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite în conformitate cu termenii Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR).

In cazul in care decideti sa solicitati stergerea datelor dvs. colectate prin intermediul site-ului sau al formularului de inscriere, va rugam sa transmiteti solicitarea prin email la adresa echipa@corin-romanescu.ro si aceasta solicitare va fi luata in considerare in cel mai scurt timp.